Ajándékutalvány - számítástechnika tanfolyamra

Ajándékozd meg ötven feletti rokonodat a számitástechnika világának csodájával.
 
Az utalvány bármelyik számítástechnika tanfolyamunkra felhasználhatóahol kifejezetten a senior korosztály igényeinek megfelelően oktatjuk az infokummunikációs eszközök használatát. (PC, tablet, notebook, okostelefon, stb.)  
 
 
 
 
Az utalvány ára: 54.000 Ft.
 
A Seniorok számitástechnikai ajándékutalványának vonzó előnye, hogy bármilyen alkalom esetében megállja a helyét. Legyen szó akár születésnapról, névnapról, akár Valentin napi -, nőnapi, anyák napi meglepetésről, céges vetélkedő nyeremény ajándékáról vagy akár csak egy kedves gesztusról.
 
Az utalványunkon az ajándékozott nevén kívül feltüntetjük, hogy milyen tanfolyamra szól, illetve, hogy meddig váltható be, csak az összeget nem szerepeltetjük rajta. A megrendelő készpénzzel, kártyával vagy átutalással fizethet.
 
Az ajándékutalvány az űrlap kitöltésével igényelhető.

“Azért szeretek a senior csoportba járni:


Mert nincs tétje, csupán élvezete a tanulásnak.

Mert nem baj, ha nem tudom, és öröm, ha tudom.

Mert senkit nem a teljesítményvágy motivál.

Mert tetszik tanárunk módszertani és tematikai rugalmassága.

Mert tetszik a nyugodt légkör, nincs kényszer és kényszeredettség.

Mert nagyon jó agytorna.

Mert komolyan vesszük apró feladatainkat is.

Mert jó néha azt hallani, hogy "bravi (= ügyesek vagytok!)".


Örülök a Seniorok Nyelviskolája ötletnek.”


Novák Mária senior nyelvtanuló

A negyed évszázados STUDIO ITALIA az olasz nyelv oktatására specializálódott nyelviskolaként indult. Csaknem egy évtizede indítunk kifejezetten senioroknak szóló nyelvtanfolyamokat olasz nyelven.

Oktatási módszerünk, mely 2012-ben Európai Nyelvi Díjat nyert, rendkívül népszerű ebben a korosztályban. Az utóbbi években díjnyertes oktatási módszertanunkat átültettük más nyelvekre is.

Így született a gondolat, hogy ismét egy speciális nyelviskolát indítsunk: Seniorok Nyelviskoláját minden kurrens nyelvből az 50 éven felüliek számára.

Új iskolánk hallgatóinak azt kívánjuk, hogy akkora örömük teljen a nyelvtanulásban, mint a STUDIO ITALIA hallgatóinak az olasztanulásban.