Kedves Hallgatóink! 
 

Titkárságunkat az alábbi telefonszámokon tudják elérni, nyitvatartási időnkben:
Seniorok Számítástechnikai Iskolája: +36 30 622 2372

Természetesen kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!


Bizonyára mindenki megérti, hogy féltjük Hallgatóink és Tanáraink egészségét és nem akarjuk, hogy a koronavírusnak kitegyék magukat. Így mindenki otthon maradhat (a tanárok persze a megszokott teremből is tarthatják on-line órájukat), de senkinek sem kell lemondania arról, amire vállalkozott: a nyelvtanulásról, illetve tanári hivatásáról.

Azt ígérhetjük, hogy mindent megteszünk, hogy tanulásuk – a mindannyiunk számára szokatlan körülmények ellenére – zavartalanul folytatódjon. A közös új élményszerzés azzal is járhat majd, hogy a Hallgatóknak vagy Tanáraiknak átmeneti nehézségei támadnak.
 
De biztosak vagyunk benne, hogy egymásra is számíthatunk és nem hagyjuk magunkat, legyőzzük a galádot.
 
A következő trimeszterben már mindenki profi lesz, ha kell, bátran tovább haladhatunk az on-line keretben és, ha majd lelép a színről ez az alantas, lemaradás nélkül folytathatjuk csinos termeinkben a nyelvórákat. Sőt még az is lehet, hogy aki otthon tud majd maradni (különösen szenior hallgatóink) még többet  foglalkozhat a nyelvtanulással (majd megpróbálunk ehhez szórakoztató gyakorlatokat kitalálni) és nemcsak a technikai ismeretekben, hanem nyelvtudásban, illetve módszertani ismeretekben  is gazdagodni fogunk. 
 
Természetesen Hallgatóinkat is megtanítjuk a távoktatási rendszerünk használatára, egyszerű lesz, hozzá kell szokni. Hogy mikor is milyen formában, azt jövő hét  kedden megírjuk pontosan.
Mindenki megértését köszönjük és jó egészséget kívánunk.
 
Vigyázzunk egymásra és a szeretteinkre!
 
Üdvözlettel 
Dr. Salusinszky Gábor
a Seniorok Nyelviskolájának alapító igazgatója

Sajátítsa el azokat az informatikai ismereteket, melyek könnyebbé teszik a hétköznapjait! 

Az informatikai ismeretek elsajátítása nem egy "ördögtől való"  tudományág, hanem egyszerű gyakorlás kérdése.   

 

Szívesen tartana egy videókonferenciát ismerőseivel, vagy rokonaival? Jól esne, ha néha gyorsan küldhetne egy messenger üzenetet? Állandóan rosszalkodik a Facebook-ja, vagy nem sikerül elmentenie a kedvenc képeit?

 

Tapasztalt és gyakorlatias oktatóink segítenek abban, hogy ne okozzon Önnek nehézséget a számítógép használata, az interneten történő böngészés, a tabletek és okostelefonok használata. Ezek az eszközök, kis tanulással, könnyebbé és egyszerűbbé tehetik a mindennapjait. Uralja Ön a digitális eszközöket és ne fordítva! Mi ebben leszünk a segítségére.

 

 

Bővebben a tanfolyamokról >>>
 

Miért érdemes a számítástechnikai képzésen részt vennie?

  1. Kifejezetten az 50 év felettiek igényeinek megfelelően alakítottuk ki oktatási programunkat. 

  2. Gyakorlatorientált tanfolyamainkon könnyedén sajátíthatja el a számítógépek és okos eszközök használatát. 

  3. Azonos korosztályú tanulóink ugyanazokkal a nehézségekkel küzdenek meg, ezért szorongás nélkül sajátíthatja el a szükséges ismereteket.  

Ha szeretne részt venni tanfolyamainkon, töltse ki az on-line jelentkezési lapunkat!

 

Ajánlja ismerőseit, barátait, mi pedig 10% kedvezménnyel jutalmazzunk Önt!

Amennyiben szól barátainak / ismerőseinek, és ők is beiratkoznak az egyik tanfolyamunkra, akkor Önnek minden barátja után 10% kedvezményt biztosítunk a következő nyelvtanfolyamának árából!


Legyen szorgalmas és szemfüles, hiszen 5 Ön által hozott tanuló esetén 50% kedvezményt adunk, de az Ön tanfolyama akár teljesen INGYENES is lehet!


További részletekért érdeklődjön irodánkban, illetve a megadott elérhetőségeken!
 

Elérhetőségeink >>>
"Azért szeretek a senior csoportba járni:


Mert nincs tétje, csupán élvezete a tanulásnak.

Mert nem baj, ha nem tudom, és öröm, ha tudom.

Mert senkit nem a teljesítményvágy motivál.

Mert tetszik tanárunk módszertani és tematikai rugalmassága.

Mert tetszik a nyugodt légkör, nincs kényszer és kényszeredettség.

Mert nagyon jó agytorna.

Mert komolyan vesszük apró feladatainkat is."


Novák Mária senior tanuló

A negyed évszázados STUDIO ITALIA az olasz nyelv oktatására specializálódott nyelviskolaként indult. Csaknem egy évtizede indítunk kifejezetten senioroknak szóló nyelvtanfolyamokat olasz nyelven.

Oktatási módszerünk, mely 2012-ben Európai Nyelvi Díjat nyert, rendkívül népszerű ebben a korosztályban. Az utóbbi években díjnyertes oktatási módszertanunkat átültettük más nyelvekre is.

Így született a gondolat, hogy ismét egy speciális iskolát indítsunk: Seniorok Számítástechnika Iskoláját az 50 éven felüliek számára.

Új iskolánk hallgatóinak azt kívánjuk, hogy akkora örömük teljen a tanulásban, mint a STUDIO ITALIA hallgatóinak az olasztanulásban.

Szeretne nyelvet tanulni?
Betöltötte az 50. évet,
és szívesen tanulna
angolul, németül, franciául,
olaszul vagy spanyolul?

Seniorok nyelviskolája